Hans Porse

Indehaver


Faglighed

PORSE rådgivning ejes af Hans Porse, som er eksamineret bygningstaksator fra forsikringsakademiet.

Derudover er han uddannet tømrer og bygningskonstruktør.

Erfaring

Siden 1993 har han dels været selvstændig og dels ansat i forsikringsselskaber. Hans erfaring indenfor bygningsskader er derfor stor, både når det gælder storskader, almindelige bygningsskader, erhverv og privat.

Ydelser

PORSE rådgivning hjælper både forsikringsselskaber som ekstern taksator og forsikringskunder, som har en bygningsskade og vil have hjælp til at tale med kundens forsikringsselskab. PORSE Rådgivning kender alle paragrafferne og tilgangen vil altid være, at opgørelsen af en skade skal være fair og retfærdig – både for kunden og for forsikringsselskabet.

Medarbejdere

Udover Hans Porse er der i PORSE Rådgivning et administrativt team indenfor telefonpasning, bogholderi og andre administrative opgaver.

Værdier

I PORSE Rådgivning vil vi løse opgaverne ordentligt, fleksibelt og omhyggeligt.

Ordentligt
Vores kunder skal opleve at de trygt kan overlade opgaven til os. Særligt for forsikringskunder, som ofte står i en frustrerende situation ønsker vi at skabe gensidig tillid og levere en fleksibel service. Vores nærvær og forståelse skal kunne mærkes.

Fleksibelt
Vi går gerne en ekstra mil for vores kunder, når det er nødvendigt og vi har ingen stive procedurer der ikke kan ændres. Derfor har vi også døgnvagt på telefonen i akutte situationer, så du altid kan komme i tale med os.

Omhyggeligt
Vi forholder os til gældende regler, love og selvfølgelig paragraffer i forsikringsbetingelserne.
 

adresse

Nordre Strandvej 20

Horsens

8700

Danmark


CVR:  39989840

E-mail


ADMINISTRATION
Camilla@pbr.dk
BOGHOLDERI
Faktura@pbr.dk
ring